Search Th|s Blog

TV oh TV  

Thursday, October 16, 2008

Oh pakcik TV, bila la nak siap TV kami tu. Actually the old TV nak letak atas and sambung the kiddos nye PS2...ops Abg nye PS2 actually hehe. But kiddos blh la tumpang main skali. Bila dh benda tu kat atas senang la sket diorg nak main game and i blh la tgk TV.

I and Abg dok la selalu keep on calling him since after raya. Before that pun dah ada call, he says that barang tak jumpa lagi. Yes, Mama dah remind me kalau liase with this pakcik mmg lambat. But dia jek yg kami kenal and the charges tak la mahal mcm kalau pi kedai taukeh cina. Kalau kedai tgk je dh kena RM50.Mana tahan woooo.....

Last week dia dah mai tgk TV tuh but ada plak tertinggal barang. Sampai la ni tak sampai2 lagi balik. Today i wanna call himback. Tolonglah pakcik...meh la siapkan kalu dpt ari ni lagi bagus...this weekend ramai nak terjah rumahku itu. So takde la TV tu kat bawah n banyak la sket space utk depa nak duduk.....

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ TV oh TV

  • Anonymous
    October 17, 2008 at 9:23 AM  

    Iye dah call.... sabar yer... dia cakap Sabtu pagi.. pasal ari nie pagi full sampai ke Langat nak kena antar amplifier, ada depa nak buat summer camp. So petang ni tak leh la psal function kat ofis abang. Orite yea.....

 

Design by Amanda @ Blogger Buster