Search Th|s Blog

Berzaman zaman  

Tuesday, October 26, 2010

Wahhh dah bersawang2 blog ni tak berupdate. Sori la ye blog, tak nyempat nak mengupdate.
Skang ni agak busy ngan keje yang sentiasa berlambak kt opis tu. Plus skang ni i buat bisness kecik2 ngan neni jual cheese tart. Order yg nak dibuat skang untuk jualan amal cahaya kasih kt opis esok.
Kira kali pembahagian tugas tu neni masak n i promote. But now we oso selling tart shell. So that part i and Abg la ngamik. Mcm ni sambil2 tunggu last set of tart shell nak siap dibakar, sempat la cuci sawang2 kat blog ni huhu.
Next there will be more pics on my tarts.....tungguuuuuuuu



- Posted using BlogPress from my iPhone

AddThis Social Bookmark Button

Links to this post Email this post


 

Design by Amanda @ Blogger Buster