Search Th|s Blog

Kiddos  

Thursday, August 14, 2008

Bila Abbas nak study, Syamil suka nak follow...pastu kacau Abbas.... sib baik ari tuh dia ada blocks yang baru dpt from NA's house. Ada gak la pelali dia so that tak kacau Abbas sangat...this Saturday Abbas ada exam untuk melayakkan diri masuk sekolah AA. Kalau dapat alhamdulillah n blh la cancel registration kat TT. Kalau ikut Kak Long, last year Alif dapat tau result pon dlm bulan 10 gitu...so should be lepas raya la...apa2 pon she said the most important thing yang kena lepas is parent's interview then only they will choose the kid... aku plak la yg berdebar2.

Abbas tgh khusyuk buat kerja Bahasa Arab nye..Mama dia kalau tak tau mesti SOS neneknye help! help!..hehe
Block baru
Leka main ngan new toy
Dah habis main kemas ok...good boy
Syamil dok layan tv ngan abahnya
Leka masing2 tengok tv...

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


2 comments: to “ Kiddos

  • Shue
    August 15, 2008 at 12:24 AM  

    Salam Ieta!
    good to see you're blogging now. iyer la, bagus utk update/citer aper2 that's happening kan. Eh sorry to hear abt the accidents you & Nuar had recently. Hope you and baby ok2 aje.
    Have a good(enough/sufficient) rest & take care!

    Hugs to your heroes bertiga tu!

  • Mama Nita
    August 17, 2008 at 11:39 AM  

    Thanks a lot chah... lama x jumpa...hope everything's fine...alhamdulillah so far seems ok for us...

 

Design by Amanda @ Blogger Buster