Search Th|s Blog

Makan Tanpa Gambar & Burger Shop  

Sunday, May 24, 2009

Niat dah tak baik kan...apalagi, semlm masa tazkirah family kt umah Yatie, suma orang sudah lupa amik gaambo. Kan niat nak amik gambo bebanyak pastu tempek kat sini and eksyen ngan che na... dang!!! takde satu gambo pon....lam keta on the way balik baru teringat....kalo teringat lps makan pon ok lagik...nih dah atas jalan, takde maknanya....hahahaha

Tadi pi BTS ngan Abg. Kami pi makan kat Wendy's...ha time nih ingat plak nak amik gambo...ko tengok gambo aku makan time ni je la che na oooiii....huhu...enjoys the pics ye...

My food yang ala2 diet gitu....garden salad with fried chicken...ok ok la...
Abg nye food yang tak tahan2 nih....Tripple burger, ala macam main game Burger Shop tu huhu
Dia tgh 'show-off' ngan food dia...
Pakli, Ina and Aleeya...
Sengih lebar nak makan burger besar hahaha
Aummmm....hehehehe....

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ Makan Tanpa Gambar & Burger Shop

  • che na
    May 29, 2009 at 4:01 AM  

    haha..kene tulah aku..
    tu yg lupa nk amik gmbr tu..
    hahaha *gelak setan*..
    tp xleh blah r tgk muk nuar dok sengih tu..
    da cm syafiq lak aku tgk..
    haha~

 

Design by Amanda @ Blogger Buster