Search Th|s Blog

Tazkirah and makan-makan  

Sunday, May 10, 2009

Add VideoLast night we went to kak Long's house. Dah lama takde tazkirah rasanya. Actually takde la lama sangat...just one month,last month pasal Papa gi umrah. So this month we will have 2 session for tazkirah....another 2 weeks kat umah baru yati. I pon tak penah lagi gi umah dia. Time dia pindah umah ari tu, Abg dah sakit kaki plus Abbas pun ada kukorikulum. This is the chance nak pi tengok umah dia. Kalau sesaja nak pegi tu maybe lambat lagi la kot. And this is the reason Papa n Mama suggest buat kat umah kami gilir2...

Ali keep on looking at me during the tazkirah....bila i lokked at him back, camni la reaction dia huhu...so cute..
Cake for all moms and birthday boy....yummy....yg x dpt rasa tgk je la ye...jgn mareee
Food for the night...nasi kerabu....but i forgot the kopok masa makan tuh...arghhh...nk mkn lagi perut dah kenyang....
Dessert...home made dadih...
Adib...after vommiting....sian dia...banyak sangat kahak dlm lung dia...
Cameraman....sian, dh amik gambar dia pun still tak nampak muka hehehe...Papa Ali pun dok khusyuk menelek anak...tilam2 tu for babies hehe...yg dh takde sarung tu tilam Adib yg dh kena muntah...get well soon baby..
Foods....after...
Daddies and sons....

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ Tazkirah and makan-makan

  • che na
    May 17, 2009 at 12:38 PM  

    aaa..len nye muke ank2 sdare aku ni..
    muke ali da len sgt..
    adib cm da susut..
    asyraf je xbyk beza sgt..
    tp comey lak dia pkai jubah..huhu..
    sdap nye mknn..
    bln 8 nye tazkirah mknn bes2 gak ek..
    kek tu bli ktne?cm sgt menarek je..
    n dadih sape wat??

 

Design by Amanda @ Blogger Buster