Search Th|s Blog

M's Touch  

Sunday, January 25, 2009

Semalam before gi umah Papa for tazkirah, I went to this spa, nak buat facial. Since skang I dah pakai product dia for 3 weeks so nak try la facial dia lak. Lepas masak2 tu I gi la. Dalam kul 4 gitu. Lama gak facial dia...dlm 2 hours plus. Sampai umah Papa pon nak dekat Maghrib hehe. Ni gambo spa tu. Last time I went there to do body spa. Ok la product dia...utk kulit sensitif cam I nih. Tgk la nanti after few months....
Gambar2 kat recetion spa tuh jek yang I amik...kat dalam sana ala2 gelap so tak nampak pon kalau ngamik gambar....Nanti kalau muka I elok pakai product nih blh la tayang muka close-up hahaha...

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ M's Touch

  • Anonymous
    January 26, 2009 at 9:31 PM  

    amboi..asek spa je ek..
    nk ber'gym' n sauna for rm10??
    meh r dtg palembang..haha..
    ade satu gym ni..
    skali masuk rm10..
    kalo byr utk sebulan rp135k..
    around rm54 la..
    leh dtg bape kali pn xkesah..
    skali masuk bape lame pn xkesah..
    ptg2 ade aerobik..
    ade sauna skali..
    murah x??huhu

 

Design by Amanda @ Blogger Buster