Search Th|s Blog

ComeBack!! Yeayyyy  

Wednesday, January 27, 2010

Salam...it has been plus minus half year tak menulis kat blog ni. OMG lamanya yek... pregnant kali ni mmg hormon ni xde mood nak menulis ahaks...(alasan la tuh...huhu).

So many things happened dlm masa tak menulis nih...the most things is at last i dpt baby girl new ari tu hehe... hopefully lepas ni akan aktif balik la dunia penulisanku ini ahaks... we'll see ya!

As at now, i tempek dulu gambo my newly member of the family...HANA...


This is my girl..
Just after delivered....
With Abah....

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


2 comments: to “ ComeBack!! Yeayyyy

  • yaya|azura
    January 28, 2010 at 11:04 AM  

    mak aih... cepat betul kilang ko.... hihihi.. anyway, congrats dapat baby girl. at last ko dpt geng. takdelah ko kena buli ngan lelaki aje kat umah tu. hihihihi....

  • Mama Nita
    January 29, 2010 at 3:27 PM  

    kak yaya, ko kena kejar la hehe... skang dh blh nk pikir to close down the kilang la hahaha...tu la, at last dpt geng but one thing aku risau is nnt aku x terkawal nk beli baju for her huhu...dh lama berangan nk beli baju2 gurl ni kan... :)

 

Design by Amanda @ Blogger Buster