Search Th|s Blog

Resepi Rahsia  

Wednesday, February 18, 2009

Today memang hari jalan2 cari makan...bukan cari pasal yek....tu Saiful Apek nye hobi hehe. Lunch tadi si Azwar belanja makan. Sian dia...kami la dok suh dia belanja makan sempena dia dh jadi one year older...besday dia daaaa...dah lama dah but dok delay jek. At last tadi makan kat Resepi Rahsia aka Secret Recipe. So memasing makan tak engat punya....I mcm biasa la, kalau Abg takde mmg la tak ingat nak aik gambo. Takde la lapar sangat but dok syok borak langsung lupa nak bergambar2. lagipun dah lama tak memblog, tu yang lupa suma bagai tuh.

Alamak blur la plak gambo nih...
Ni la orang yang baik hati belanja kami makan....tengkiu daun keladi...nnt promote plak belanja lagi kui kui kui
Alamak...senget plak gambar...amik skali lagik
Baru ok sket
I nye tomyam kung dah nak kering kuah...ari nih mee dia kureng sket...3 orang yang makan tomyam ari nih...
Ni 'orang kuat' nye food...beef steak
Ni plak chicken apa ntah nama dia...tak ingat la plak...tp yang penting sedap...especially bila makan free...hehehe

Kita ke segment air plak ye puan puan...Ni air ku yang hampir habis....kemaruk ais la katakan....ice blended mocha expresso....yg background tu apa dh but epal campur asam boi...
Ni plak ice blended choc....yang lain2 air tak glamer so takyah amik hahahaha....jgn marah aaaa

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ Resepi Rahsia

  • Anonymous
    February 25, 2009 at 6:10 PM  

    byk tol n3 pasal tmpt mkn..
    kesimpulannye..ita n nuar kuat makan!!haha..
    apsal xciter pasal korang berjaya abehkn nasi mandy ritu..
    org len kongsi smpai 3-4 org sebungkus..
    ko ngn nuar ilek je abehkn 2org..
    lapa bonar ek??hehe

 

Design by Amanda @ Blogger Buster