Search Th|s Blog

Ani Sup Utara  

Wednesday, February 25, 2009

I can't remember bila pi kedai baru nih. Actually Ani Sup Utara dah memang femes. Cuma last time kalau I ngan Abg nak makan sup dia we went to Plaza Alam Sentral Shah Alam. Skang ni senang la coz dah bukak kat Ampang. So that day we all try la makan kat sini. Kalau tak silap time nih is FT Day....hahahah lama sgt dah kan.
Deco dia cantik la....tak macam yang kat Shah Alam tu mmg sempoi jek. Ni sib baik kedai dia dah ada nama. Kalau kedai yg baru2 nih mau gulung tikar mcm ada satu kedai dekat2 sini gak. Deco dia kan main lagi but as at now kedai tu dah tutup. I think maybe pasal modal dah byk but tadak org sangat yang pegi kedai dia. So rugi besar la kot.

Kerusi dia pon sedap je nampak untuk diduduki....
Here is our order...I makan set Sup Campur which dia campur daging, perut etc...and Abg took Sup Ekor nye set
Nasi set tu is included nasi, timun, telur masin separuh and sambal belacan
Punya la ramai orang kat kedai dia....Everytime I lalu kat sini pon mmg ada je la orang.....

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


4 comments: to “ Ani Sup Utara

  • Anonymous
    March 3, 2009 at 12:28 PM  

    Assalamulaikum! Kat mana restoran ni ye? X pernah jumpa lagi kat area ampang. Pernah gi cawangan dia kat Puchong, Shah Alam dan Danau Kota tapi yang kat ampang ni x pernah gi lagi. I pun kaki sup gearbox gak...Harharhar!

  • Mama Nita
    March 4, 2009 at 10:25 AM  

    Ampang branch ni area baru. Its called Ampang Waterfront....berdepan ngan tmn sri ampang, on the way nak gi bukit belacan...

  • Unknown
    August 25, 2009 at 5:16 PM  

    salam ziarah. moh masuk blog anisuputara.

  • Anonymous
    November 11, 2011 at 12:04 PM  

    salam,saja la nak mencelah aku dah try dah anisup utara byk beza dulu dan sekarang..rasanya sgt lari dari dahulu...kuah cair..ada satu kedai sup baru bukak di shah alam seksyen 9,belakang concord ,dia tumpang kedai org je,belakang cili merah kalau tak silap nama dia "Bihun sup jam besaq,sg petani mai"!perggg! sup dia jgn cite la..kalah ani ooo..hampa tak caya pi try dulu..nanti bagi komen sini.

 

Design by Amanda @ Blogger Buster