Search Th|s Blog

Spa continues  

Thursday, December 18, 2008

At last, I've confirmed with the spa nak gi treatment on this coming 31st hehe. But ada satu lagi spa yang menarik kat Ampang but yg kat sini guna product Mustika Ratu rasanya and the one yg I nak gi ni kat TTDI, guna product Nona Roguy....Malaysia brand vs Indon brand hiks.

Apa pun nampak menarik gak promotion yang kat Ampang tuh....namanya Cinta Sari Tradispa...yg kat TTDI plak namanye Asianisa...jom ber spa together2...haha...hopefully by 31st tuh suma brg2 sekolah kiddos dah settle la. Baru leh gi treatment spa ngan hati gumbira....

Today suppose my new maid sampai. Td the agent msg bagitau nak hantar esok plak. No way...kena hantar by today. dah plan elok2 nak gi cuci umah this Saturday nanti kang lari plak plan. On christmas nanti nak gi settle sekolah anak nye registration plak. Hmm...banyak jugak urusannya nanti....arghhh

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ Spa continues

  • mediocre sadist
    December 22, 2008 at 1:36 PM  

    kak nita..sarah selalu pegi khareyana spa dekat pj..depan roundabout assunta hospital. i would recommend you to go there because gerenti oleh saya, service kat situ best! u can surf at its website http://www.khareyana.com. and don't forget to make appointment if u wanna go there sebab walk-in memang jarang la dapat tempat..unless you go during weekdays. wholly owned by a malay lady named aunty azam..try la!

 

Design by Amanda @ Blogger Buster